Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖM-BAJS.

Det var en gång
Ett frö uti vind
Virvlade omkring
Hoppades på ro
Drömde om mull
Viss om sitt gro
------------------------------------
Plötsligt pippi åt upp!
------------------------------------
Genom BAJS drömmen får liv.




Fri vers av Ari Viklund
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-05-04 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund