Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niclas

Jag tycker om dig så otroligt mycket.
Du är bland som bästa, dom bästa i hela världen.
Utan dig vore jag inte hel, det skulle inte gå.
Hade du försvunnit, skulle jag inte klara av att leva mer.
Alla stunder med dig, alla skratt ! Kommer alltid att finnas kvar.
Jag tror aldrig du kommer förstå hur mycket du betyder för mig,
och hur mycket jag har tänkt på de som hände.
Jag var rädd, som aldrig förr.
Rädd för att det skulle hända något jag verkligen inte skulle
klara av, hända något som hade kunnat försöra hela mitt liv.
Jag är glad att du mår så bra som du gör, och att du lever.
Glöm aldrig hur mycket jag tycker om dig, NICLAS ! :)




Fri vers av Marielle
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 18:16



Bookmark and Share


  vapendragare
UNDERBART :) Niclas verkar vara en ängel på alla sätt och vis :) Sen är det ju du som lyckats beskriva honom så fint också, fortsätt skriv, du är grym! :)
2007-05-06

  issac.a.m
Det här är ett kärleksbrev...vackert
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle