Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter-döden upplevelse


döden kan upplevas vacker
men de flesta gånger
otroligt smärtsamt

för du tvingas att inse
att du aldrig någonsin
kommer uppleva någonting mer
tillsammans med den människa
som gått bort

det är det svåraste
att inse

och acceptera



på ett underligt sett
förväntar jag mig fortfarande
när jag tittar upp emot dina fönster
att se dig där

med solen skinande över ditt ansikte
lutandes ut över den franska balkongen

när ett par andra gardiner hänger där
i fönstret som vad ditt
slår det mig lika kraftfullt
som då jag fick beskedet om din död
att du inte längre finns här

jag vill så innerligt ha dig levande igen

den realistiska sidan av mig
försöker se klart
minnas det fina och tänka framåt

men om natten ställer jag fönstret
lite öppet
utifall du kanske skulle komma att besöka mig

kanske
iallafall kanske





Övriga genrer av mysanpysan
Läst 687 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 19:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så öppnas det fönster som en inbjudan till något stort och obeskrivbart... ...väl beskrivet känslan av saknad...
2008-01-29

  Ezo
Väldigt stark och gripande text, saknaden slår ibland. Hoppet dör aldrig ibland. Vi gömmer de döda inom oss, de är eviga där. Bra skrivet!
2007-09-12

  Rozhan
Wow, stark text som får en att rysa & inse att livet är smärtsamt! Gillar hur du reflekterar livet mer fönstret och det blir en väldigt stor melankolisk stämmning överd det hela. Dunder!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan