Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höger eller vänster...


Svartvit beslutsångest


Jag vill ha men inget äga
Jag vill äta men inte väga

Alltid så diametral
Avskyr valens kval

Jag vill dansa på vattnets vågor
Jag vill brinna i eldens lågor

Bara att välja
Sen valet svälja

Jag vill se det svarta i ljuset
Jag vill måla det vitsvarta huset

Vraka, välja, vela
Absolut inte fela




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 00:59



Bookmark and Share


  aftermath
alla val ger återverkan
ibland ges ingen pardon
man bara måste göra valet
klart
2007-06-20

  lodjuret/seglare VIP
köp en tärning eller en kortlek, blanda tärningen väl och välj att allt under tre är vänster, allt över fyra är höger och att fyra är att äta nyttigt, fem är att äta onyttigt, tills du drar en ruter och får spader
2007-05-09

  KristinaE
Eller också, så där lagom, alldeles mitt emellan långsamt tråkig! Finns den färgen? Är det kanske det grå skymningsljuset?
Om inte, gott poeiserat om våra många viljor!
2007-05-07

  utstött
skön dikt, att lära sig att tackla alla upptänkliga sorters rädslor och fördomar är vårt mål
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för