Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Trevande prövande

sökande finnande

välbehag värme

pockande krävande

stegring

mera........mera

ja ja ja

gungande bubblande

mera........mera

ja ja såå

just såååå

klimax

avslappning.......vila






Fri vers av britt-marie VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:09



Bookmark and Share


  månica
snygga subtiliteter!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP