Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vuxenvärlden, så kallar dom den Så vill de att alla ska se ut och så ska alla leva men jag har ingen lust med det. Deras ingrodda ideal är döda i mina ögon och jag längtar än en gång efter frigörelse


Frigörelse


Det var när jag stod där
med skakande händer
och läste bitarna jag skrivit om dig
högt för alla som ville höra

när de klappade i händerna
log och sa;
\"Men lilla gumman, du är ju riktigt bra på det där!\"
Det var då jag ville gråta

Jag ville riva pappret jag höll
i tusen bitar, kasta dem i luften
stampa på dem

\"Förstår ni inte?!\"
Ville jag skrika

För mina dikter är inga tävlingsbidrag i
någon annan tävling än livet

- de är delar av mig jag plockat
och väljer att dela med mig av till dig




Fri vers av A Ocean
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 13:09



Bookmark and Share


  jennie.
*tår*
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..