Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftburen - Haiku

Hästhoven tvekar
mitt på livets språngbräda
famlar i luften




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-05-05 21:20



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Amen!

talande bild,spänstigt formulerat
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis