Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ridån gått ner

När ridån gått ner
Står jag ensam kvar

När ljuset slocknat
Tar demonerna över

När vännerna gått
Är rakbladet min käraste vän

När spelet är slut
Smeker han min arm så ofta jag vill

När hoppet sviker
Tar han mig med bort

Till en annan värld




Fri vers av Tiger85
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-03-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85