Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag fick jag upp min efterlängtade hängmatta! Klart att jag var tvungen att provligga! (det finns en bild i utställningar som matchar)


Hängmattefilosofi

Vaggas mjukt av vinden och solen
gör ingenting - bara filosoferar
jag tänker att skönt är en underdrift!




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-05-05 23:10



Bookmark and Share


  ordterroristen
sanningsenligt, en sommardag finns det inget mer rofullt
2007-05-13

  Rosmarin
ja jag gillar också hängmattor, nåt alldeles speciellt att ligga där och gunga lite lagom
2007-05-07

  Albert
Hej på dig i hängmattan
det här var skönt!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa