Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet escape






dagen vill rymma

och jag tar min chans


det finns ingen tid 

för att packa resväskan full

med gamla minnen


tillsammans springer vi allt vi kan

mot regnbågens skratt


dagen vill rymma

och inget kan hålla mig kvar


mitt bultande hjärta är på språng

över solvarma fält


virvlandes genom det blå

 

 

 




Fri vers av Mmm
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-06 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm