Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forza kärlek









forza kärlek
öppna alla kranar
spare no expenses
fyll mitt hjärta till bredden
med livskraft
dränk parketten

och alla matlagningsböcker
med nerkletade sidor
efter sockerkaksfingrar
och beurre blanc
vattna tapetens livlösa landskap
skänk liv åt fogar och hörn
stänk mot taket
och slå mot fönsterna
tills de brister
låt stormen rasa
rulla vågor mot min kind
väck alla grannar
släck alla ljus
mojna stormen
försiktigt
låt solen ömt värma
så dagen kan spegla
vår kärlek


håll om mig








Fri vers av Mmm
Läst 524 gånger
Publicerad 2008-01-06 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm