Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, vad ska man ta sig till?









när en tappar förmågan att tåras

och träta det som skett

när det enda man kan har försvunnit

när ilskan har ätit sig mätt


när vindarna blåser och regnet härdar

och det inte känns så dumt

vad ska man då fylla sin tidskvot med

annat än att drälla runt


å va lycklig :)











Fri vers av Mmm
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-07 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm