Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ni inte ser







I mörkret när ni sover

på en tyst frekvens

vibrerar mina drömmar

så starkt att skalven känns

i hjärtat som ett eko

av minnen utan ro,

de som vandrar gamla vägar

och söker något att tro



I solskenet när ni skrattar

bakom en hemlig gräns

rasar mitt slott av stolthet

så häftigt att luften bränns

och ögonen svider av dammet

som skapar en smutsig mur

och döljer ett hjärta som glöder

för evigt fångad i sin bur















Fri vers av Mmm
Läst 489 gånger
Publicerad 2008-01-06 22:32



Bookmark and Share


    trasig?
:o SKIT BRA
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm