Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget består








Sommarflykt undan

tomma gator

trampande fötter

utan mål

drömmar som slitit sig

och förlist

ut i rymden

tunga lock

som inte rubbas

kärlek som måste

stå i kö

chanser som aldrig

kommer tillbaka

minnen som bleknar

och blåser bort

sandkorn

efter sandkorn

lämnar platsen

jag minns som igår

där inget består

















Fri vers av Mmm
Läst 372 gånger
Publicerad 2009-01-31 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm