Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intentioner



hemlösa intentioner
av kärlek
droppar nerför kinderna,
sugs ner i smutsiga avlopp
och försvinner bort
i en förödande
tornado
av minnen

vibrerar längs med husfasaderna
dunkar i mina tinningar och
förtär denna värld
som egentligen
borde heta
äntligen vår!

och konsumeras av trumvirvlar
i regnbågsfärger,
smaka jordgubbssaft
och kyssar men
som bara påminner
om att inte kunna flyga och
att inte räcka till

när alla gåvor är
ett hjärta
som inte existerar och
alla intentioner
om kärlek
är ståtliga luftslott
byggda av hopp





Fri vers av Mmm
Läst 400 gånger
Publicerad 2009-04-20 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm