Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arton knoppar varav tre utslagna




Arton knoppar

varav tre utslagna

gryr i morgondiset

hjärtenoten ljuder

högst upp i tornet

ringer klockorna in

ånyo

som för att återkalla

det som försvunnit

otaliga dagar

ur mina händer

vill jag så alla frön

igen

se mina drömmar växa

och slå in










Fri vers av Mmm
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm