Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika drömmar


utslagen hundpäls
drömmer sig bort med korta andetag
och in i hennes underland kan inte jag se
men hon kan inte heller se mina

tror jag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-05-06 10:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Man vet aldrig...skönt se på sovande hundar ibland i alla fall..
2007-05-06

  Ola Rydberg
Fin filosofisk dikt
2007-05-06

  Queen_of_Rain
wow.. gillar verklgien denna. vet itne varför men på något sätt är ditt språk så perfekt, det är poesi ut i fingerspetsarna.. mums
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP