Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till mig under en ljuvlig månskensnatt då kvällsbrisen fläktade mig till sömns


Med fönstret öppet

Varje kvällsluft bär med sig
En droppe stjärnor
I en liten bris med
bud från månen.
När ett fönster lämnas öppet,
den sovande människan
(så oskyldig i sin uppgift) med tur
blir bedroppad av ett
Vackert stjärnregn




Fri vers av Soleii
Läst 606 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:37



Bookmark and Share


  Jannike
Måste bara säga att denna vackra ordlek var helt underbar! Jag älskar hur dess söta klang smyger rakt in i hjärtat och ger mig ett litet leende. Favorit helt klart!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii