Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade himla skoj när jag gjorde denna, i alla fall:)


Främmande fågel från fjärran

Främmande fågel från fjärran
Fastnade fort för fager flicka

Flickan Feodora flyktigt förförde
förälskad friare fort.

Fredriks födelse förenade fästfolk,
för alltid förbundna- fågeln från fjärran fick Feodora




Fri vers av Soleii
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:42



Bookmark and Share


  Jannike
En söt och glädjande text som är skön att läsa. Ditt roliga blev till något bra!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Soleii
Soleii