Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens avlägsnade ändelse


den förlängda märgen så fri
och så omsorgsfullt separerad
från övrig cirkulation
att endast den ofasade kantlinjen
avslöjar dess forna samhörighet


med ett brutet språk
hasar han fram stumparna
och börjar framför ögonen på mig
att sammanfoga dem med
ordens trevande nervtrådar


som överexponerat slingrar sig
runt hans darrande fingrar
och som i dolda mörkerrum
anslutits till den outtalade
rädslan för det självklara






Fri vers av alfa VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén