Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törst släckaren

Så kall och fuktig

Andas mot min kind

ditt frostiga andetag



hjärtat stelt ock blått

stannar nästan

så trögt som blodet flyter



vågor, skumm och salt

hon i munen fick

sedan det blev tyst




Fri vers av Moorelly
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-05-06 23:59



Bookmark and Share


  utstött
Helt underbar text, tack snälla.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly