Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets bergochdalbana lever jag



Livet leker med mig

varje dag

utsätter mig för svåra prövningar

låter mig känna på smärtan

ger mig chans att smaka på lyckan

en del dagar
är helt tomma och meningslösa


Sånt är livet,

oförutsägbart

fantastiskt

förjävligt





Fri vers av LillaL
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-05-07 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL