Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gossen och flickan

Gossen försökte gång på gång
men flickan förblev oskuld och trång
hon ville så gärna bli älskad av han
så hon kan bli kvinna och han kan bli man

han tänkte jag tar en klick margarin
så den blir smord hal blank och fin
men detta han skulle aldrig ha gjort
då golvet ja deras även blev smort

se upp nu min snutta för nu kommer jag
så håll hårt i täcket det blir hårda tag
sedan han skriker med ett djuriskt vrål
och fastnar med huvet som likt i en skål

och flickan hon skrek förlåt mig nu Mor
jag trodde ju inte den var så här stor
det här är för mig något alldeles nytt
jag tror jag ska föda en fullvuxen glytt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tärningen är kastad
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 20:31



Bookmark and Share


    Brell
Bra, bra, bra!!!!
2007-05-19

  Berra Bäver
Den här.....bokmärks för framtida humorinjektioner.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad