Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Jag vill skriva det vackraste om min kärlek till dig
använda de ord som ingen förut har funnit
jag vill nyttja natthimlens namnlösa stjärnor
i galaxer långt bortom all förnuft

Jag vill skriva på en sten på månen i runskrift
att min kärlek till dig den är sann
jag vill ta all världens rosor och strö på din väg
medan vita duvor bringar dig jordens juveler

men jag är en enkel man
men jag skulle vilja




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 829 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-03 16:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Väldigt vackert.
2015-11-21

    ej medlem längre
Så himla vacker önskan..
så varm kärlek.
2012-05-17

    Birgersdotter VIP
Så vacker
2011-08-21

  Bodil Sandberg
Älskar den här underbara dikten!så mycket kärlek så mycket värme i överflöd - men med enkel ödmjuk fin skör ton som gör att man får en klump i magen!!!!helt enkelt kanonbra skaldat!!!applåder och sparas givetvis kraaam!!
2011-05-03

  lodjuret/seglare VIP
talan är silver
men handling är guld
2011-01-03

  prinscess VIP
så vacker
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad