Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger allt...


Det är bara sagan om mig själv


Jag vet att jag kan ha svårt
För att visa tillit
Men en sviken själ
Glömmer inte lika lätt
Jag vet att jag kan ha
Svårt att visa vad jag känner
Men ett brustet hjärta
Slår fastän att det blöder
Det är inte medlidande jag vill ha
Det är bara sagan om mig själv

Det kan verka konstigt att
Jag sällan gråter
Men jag har fått
Lära mig djungelns lag
Bara starka överlever
I denna konstiga värld
Och att visa vad jag känner
Gör mig bara svag

Jag vet att jag kan
Verka hänsynsös och kall
Men sanningen är att
Det bara är en fasad
Jag anade inte att
Folk runt om mig blev skrämda
Men trots att en frusen själ
Vill ha värme av en annan
Är rädslan för närheten
Mer skrämmande än kylan
Jag vill inte ha ditt medlidande
Det är bara sagan om mitt liv




Fri vers av Maddicken
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 11:19



Bookmark and Share


    eva m h
Väldigt bra och insiktsfullt skrivet!
\"Men trots att en frusen själ
Vill ha värme av en annan
Är rädslan för närheten
Mer skrämmande än kylan\"
Är mitt i prick!
2007-09-10

  Ari Viklund
Kraften du har hämtar du från din nästas
bekräftelse när du din nästa med kraft bekräftar
Ångesten kommer ur ensam betraktelse
över osedd kärna av längtan
2007-05-07

  Carlita
vacker text som nog många kan känna igen sig i, åtminstone de som fått sitt hjärta krossat.. fint!
2007-05-07

  Aisha VIP
...otroligt bra....säger väldigt mycket med några få ord...tycker om och bokmärker...kram från Aisha
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken