Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten dikt


Liten på jorden


Som en liten våga
Ter sig obetydlig i havet
Är du på jorden
I all din självömkan
Lik en tår i regnoväder
Som försvinner, löses upp till obetydlighet
Är ångern som aldrig får något uttryck




Fri vers av Maddicken
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 11:24



Bookmark and Share


  helenita VIP
andas ödmjukhet.
Gillar!
2010-11-28

  helenita VIP
en fin text om ödmjukhet
2010-11-12

  aol
fin dikt
2008-05-17

  Ari Viklund
Glöden du har
och alls inte tror du har
brinner där ändå

Kylan du känner
och tror du räds över
har ej makten ändå

Du själv är den
som bekräftar
livsväven din
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken