Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fadern


fadern bär ett behov som aldrig kan fyllas

en längtan efter stunder han redan har missat
de han skulle haft med sin son
som nu är sexton

han kan aldrig gottgöra honom

aldrig förändra dåtid och det fyller honom med sorg
ilska och frustration men också med en gränslös kärlek
och en önskan

att få bli en del i sonens kommande vuxna liv





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-05-07 11:46



Bookmark and Share


  Vind
En mycket förnuftig sensmoral, ety vi ändå bara har dem till låns...
2007-05-09

    sunnanvind
Den här gör ont...Hade gärna velat få höra dem orden från min pappa...
2007-05-07

  Kent Love
vilken insikt...nuet är allt vi har...älska idag...
2007-05-07

    Maria Malm
Detta var väldigt berörande..kan även gälla döttrar och mödrar..man kan aldrig ändra dåtid, men framtiden kan man alltid hoppas på..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP