Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blåeld och blåregn blommar



Utan längtan
blir livet gömt under
fattigdomsskynket

kära liv jag är
beroende
av längtan

ge mina ögon tillbaka
strålkastarljuset

väck mina drömmar

låt fantasins skepp glida
i luft och vatten
jord och eld




Övriga genrer av Bim
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 12:01



Bookmark and Share


  Tothem
Man läser och njuter och med sista versens glider man ut i universums oändlighet. Fantastiska rader!
2007-05-08

  Lilla My* VIP
Så vackert du skriver!!
Utan längtans ljuva blommor och fantasins vackra drömskepp
livet vore trist...så glid iväg nu vännen genom luft och vatten, jord och eld**
2007-05-07

  Markattan
Jag fastnade direkt för den vackra och målande titeln, och innehållet gjorde mig inte besviken. Jag tycker speciellt om den förträffliga sista strofen.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim