Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks kullerstensmelodi


solen sken
och maj hade namnsdag hela månaden
fröken mörk var blek och kände sig som senap
söt stark och ohejdbar

de höga klackarna spelade mot kullerstenarna

hon log mot de hon mötte
men bara ett fåtal vågade möta hennes blick
kanske var det den kraftiga sminkning
eller piercingen

hon visste inte och brydde sig föga
hon bara fortsatte le

mot världen våren och livet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-05-07 13:36



Bookmark and Share


  Cris
Heja fröken mörk..!!!
2007-05-11

    ej medlem längre
senap?
en liknelse jag aldrig hört :)

le. bara fortsätt le.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP