Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig Trots att det är knäppt

 

 

När jag ser efter dig

då ser jag inte längre... mig

Men jag väljer mitt spöke, Du

Han som knuffade mig ner i ett dike

Han som inte är av världen och dess like

 

Men när jag ser efter dig

ser jag mig runt efter mig

 

Du är han, som är ett spöke

ett flytande koncept

att tråna efter dig är nog minst sagt knäppt

Men du finns i mina ådror, färgar blodet mitt rött

får mitt hjärta att leva trots att det är dött

 

Knäppt, jag vet

men du är mitt gärna hjärnspöke

det som drar efter mig

det som gör att jag älskar dig

för du jag saknar dig

En man som hemligt hatar mig

men jag slutar nog aldrig tråna efter dig

 

Ett skingrande koncept

att tråna efter är ju rätt knäppt

jag vet men jag slutar inte söka efter dig

trots att du hatar mig

 

Jag tror jag är knäpp

det är denna text koncept

Jag trånar efter dig

trots att livet välter omkring mig

 

Ja, Jag tror jag älskar dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 14:42



Bookmark and Share


  om en Siri
Riktigt bra! ! du skriver med en stor passion!
2007-05-08

  OnlyDlonely
Gillade denna! Bra Jennsan :-P \"får mitt hjärta att leva trots att det är dött\" Du kommer alltid med så bra dikter, och jag fastnar alltid för något. Gillade det speciellt:
\"för du jag saknar dig

En man som hemligt hatar mig\"

Älskar det att du kallar honom för du, liksom du lyssna nu här jag saknar dig (!)
2007-05-07

  Ronny Berk
älskads saknad i tvehågsen skepnad... ord i god jord...
2007-05-07

  Nikolai Jungsin VIP
Sen när ska kärlek vara logisk?

*L*

Ömt och vackert skildrat..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*