Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen med stort I


Ensamt trevar ännu en människa vidare
i hopp om liv, i hopp om död
i hopp om någonting

ett enstaka kliv mot ingenting
är det som avgör en framtid
så snart att
ingen
hinner blinka

ett enda litet ansiktsuttryck
är ett avgörande
för den som tolkar på ett visst vis.
ett ögonblick
ingen
förstår innebörden av.
ett mord inombords
ingen
ser, som är utan bevis.

En människa utan DNA.
En människa utan hopp.
En människa utan liv.
En människa utan död.
det är allt du förblir.
En människa utan den där Ingen,
som ska stå för allt man ska vilja vara.









Fri vers av joss
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-05-07 18:00



Bookmark and Share


  GalenGrönsaksGroda
håller med hon innan, jag fattar inte hur du alltid kan skriva så jävla bra! alltså vad du än skriver så blir det som en flodvåg eller big bang eller jag vet inte vad över en. <3 man blir alltid lika imponerad liksom.
2007-05-12

  Ummm~oh~yeah
Min spontana reaktion på den här var \"JÄVLAR!!! Hur lyckas hon jämt?\" Den är fantastisk, helt fantastisk. Du är så otroligt bäst!!
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss