Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om dig

humm du kanske inte vill ha en personlig kontakt


jag vet inte


men det känns konstigt

har jag sagt något fel?



tycker om att du håller mig

Det är kanske de som är fel

även om de är så rätt




Fri vers av Moorelly
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-05-08 10:54



Bookmark and Share


  utstött
Underbar dikt!Det finns stunder i ens liv,
där tiden inte fyller något rum,
där ögonblicken som passerar genom ens tankar
inte får någon ro, det finns stunder där du bara står där förblindad, trevandes på ord som snubblar fram.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly