Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en drömsaga

Jag såg en dröm i dig

en saga om dig och mig

vi var som en fantasi

bortom den verklighet vi levde i


Men det var tvärtom såg jag en dag

Det enda som finns är du och jag

Den enda verkligheten är vi

mitt i den saga vi lever i


Så säg inte att du är en saga blott

och mitt liv med dig ett luftslott

Min enda trygga punkt är du

Jag litar helt och hållet nu




Fri vers av frostnypon
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-05-08 12:41



Bookmark and Share


  Nico Zasha Kroik
Det låter ganska mycket som en schlager-text, men jag gillar den ändå, det flyter på bra och låter fint liksom :)
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon