Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kind of blue med ett stänk av rött

Aj, jag bröt en nagel! Skrek du.
Samtidigt dog det två barnsoldater i Sudan.

Tänk, en tår av blod
föll ur min näsa och
landade på baksidan
av ett skivomslag.

Blue In Green blev rött och jag undrar vad Miles Davis tycker om det.




Fri vers av seratonin
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 23:55



Bookmark and Share


  Karvo
Coolt och bra. Gillar!
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

seratonin