Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badstrandssympati

jag kan tro på lite av varje
men inte på sagor
som en älva på en algerbeklädd sten
satt jag och sjöng

e-moll

\"jag tar den blå vägen hem\"

fiskmåsarna sket och papporna glodde
badstranden var fylld med svenssons
badparasoll
lustar
och mig

varje sommarvind torkade
av mig som en tacksam frottéhandduk
jag stank av förtvivlan och
såg verkligheten i den sunkiga havsbotten


jag kan tro på lite av varje
men inte på sagor
som en älvas tunga hjärta
sjönk jag
in

i mig själv




Fri vers av Laijza
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-05 17:19



Bookmark and Share


  aol
vilka bilder din lite mörka poesi ger
2008-03-21

    Göte Holmlund
fiskmåsarna sket och papporna glodde, underbar bild
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang