Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar det oplanerade



Regnet trummar utanför mitt fönster
jag älskar regn!
Måsarnas skri väcker mig om morgonen
jag älskar måsar!
Gräsmattan börjar så smått prydas
med maskrosor
jag älskar maskrosor!
Vägen jag vandrar är stenig och ojämn
jag älskar den!

Varför måste allt vara så igenomtänkt bra
planterat fint noga planerat
Varför får inget vara utanför ramarna
vad alla andra tycker
Jag älskar det oförutbestämbara
infallen som gör livet till vad det är
blommorna som växer vilt
naturens alla individer
det oplanerade ostrukturerade




Fri vers av sunnanvind
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-15 15:04



Bookmark and Share


  Thommy
Glad text, trevligt med folk som tycker maskrosor är vackra.
2007-05-16

  Leif Furstedt
Ramar öppnar sällan upp, mendet gör din text, vackert
2007-05-15

    JJ VIP
Fram med denna positiva syn! Maskrosor är gula och fina! Mvh. JJ.
2007-05-15

  nettizen
För att människan är en produkt av infrastrukturen...

Men jag håller med du, jag är själv väldigt oförutsägbar och därigenom så diggar jag skarpt livets olika infallsvinklar.
Bravo!
2007-05-15

  Lars Granlöf
Jag älskar sådna här kärleksförklaringar. =)
2007-05-15

  aftermath
ofta utanför ramar och planering
så jag slår väl in
på den redan inslagna vägen!
fint belyst
2007-05-15

  Lasseman VIP
ja! även jag älskar maskrosor, regn, måsarna, ojämna vägar att vandra...och så älskar jag ditt sätt att skriva.. tack
2007-05-15

  Rosen VIP
Känslan finns där, i dina skrivna ord.
Och nog är det så att det oplanerade ger mer av känslor än det invanda.
2007-05-15

  issac.a.m
jag älskar regn..Du är väldigt bra på att skriva och du klär känslan bra i ord...
2007-05-15

    Lindizz
Mycket fin text och jag får bilder framför mig, härligt att bara vara här o nu...*ler
2007-05-15

  devilsangel
tryggheten ja...men vaddå måste? Alla har väl det som man själv vill, trivs med...

men usch, jag hatar maskrosor! Visst är dom söta men dom förpestar gräsmattan och ger massa jobb!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind