Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORDE JAG LE ÅT DET MÖRKA

BORDE JAG LE ÅT DET MÖRKA

Borde jag le åt
det mörka
När mörkret
skrattar åt mig

Den ljusa sidan
lyser alltid
På andra

Om den skulle
lysa blev jag
Bara en skugga


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G