Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordreflektion II


hunger
ett ord som provocerar

vilken var din första tanke




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-05-13 22:48



Bookmark and Share


  småbusig
\"sex\" så6klart... men jag erkänner6... jag är man... och 6det är någon6stans 6evisat att vi tänker på sex 6flera gånger om dagen6... det genom6syrar våra liv som en röd tråd...
2007-05-14

  Jer
Hmm, Martins dikt \"Hungrig\", som jag läste alldeles nyss... mysko!

www.poeter.se/viewText.php?textId=407628



2007-05-13


    Agneta VIP
\"livet\" är iaf det ord som dröjer sig kvar i min tanke...
2007-05-13

    Maria Malm
Nattmacka. Absolut.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP