Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solkopior


allvarligt
varför dricka juice

när det finns apelsiner




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-05-11 22:16



Bookmark and Share


  tuss
ha ha

varför välja? ;-)
2007-05-11

  Anders P VIP
varför konsumera halvfabrikat?
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP