Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så rätt

för ofta
för många
för lite
för sällan
aldrig
eller alltid
ibland
eller kanske oftast

vill jag vara
någon
som jag inte är
som jag inte skulle passa till
men ändå...







verkar så rätt...




Fri vers av Xena
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-05-09 12:10



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Så rätt....
2007-05-09

    ingentingflicka
Fin beskrivning av osäkerhet, fast på nåt sätt säkerhet. Jag vet inte.. Bra var det i alla fall!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Xena