Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR GAV DU DIN ÄLSKADE ETT FÖRLÅT SIST

NÄR GAV DU DIN ÄLSKADE ETT FÖRLÅT SIST



Att kunna säga förlåt när man har gjort något dumt
Är en gest av mänsklighet inte alls något som helst skumt
Ordet förlåt har en stor betydelse och ge människan ett
annat perspektiv
Alla gör vi fel men ett förlåt, tar människan framåt med
stora kliv

Varför ska det vara så svårt att kunna säga ett litet, förlåt
Vilken stor betydelse det har istället för en massa gråt
När gav du din älskade ett litet förlåt, sist
Det känns bättre och du kommer mer på grön kvist

Vad har vi för att vi tjurar och är arga på varandra
Det är ju faktiskt så att vi, sida vi sida måste vandra
Man lider mest själv att inte kunna ge någon försoning
Det bästa vore att förlåt kunde ökas med kloning

Förlåt låter lite musikaliskt och kanske är förband till kärleken
Det blir ett annat scenario, det är som att vända på steken
Om man ser sig själv utifrån skulle man hitta en hel del
Så använd ordet förlåt flitigt, för då kan du inte säga några fel

Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-05-09 14:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Applåder från mig!
2007-05-09

  JamesDean VIP
så sant! härlig läsning =)
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G