Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inte sluta röka

för då måste jag börja först




Övriga genrer av Den Mörke Främlingen
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-05-09 18:16



Bookmark and Share


    KalleLager
Du ska börja snusa och bete dig som en karl. Och dricka HB!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen