Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sprutade in sitt hat och sin skam i min oskyddade själ


mamma var på promenad med min lillebror
jag förstod precis vad som skulle hända

han ropade på mig från sitt sovrum
jag gick in till honom
stod i dörröppningen med min solgula klänning

jag kände mig död
stela rörelser och helt avstängd känslomässigt
jag hade lämnat min kropp

en starkare del av mig hade gått in
och var nu tvungen att utföra ett jobb

jag var inte alls närvarande under övergreppet
men känslan i kroppen och dom inre bilderna
finns kvar i min själ

frågor som ekar i mitt huvud

varför hatar han mig så mycket

jag kände mig använd, som ett objekt
äcklig och smutsig
skammen vred sig i min kropp

han sprutade in sitt hat och
sin skam i min lilla oskyddade flickkropp








Fri vers av sabina stark
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-09 22:49



Bookmark and Share


    Utsuddaren
Den här tog.
2008-12-18

  stella
Hemsk ärlig beskrivning och intressant förklaring. Ingen borde behöva utstå detta!
2007-05-11

  Ronny Berk
läser och försöker förstå...
2007-05-10

  Lars Granlöf
Har många gånger försökt förstå varför övergreppen skede/sker
vet inte om det hjälper, men så fungerar de flesta av oss.

Tror dock att det är bra att skriva om dem.
Starkt
2007-05-10

  Anna Nickolausson
skräcken når ut i tårna hjärtat skriker så hemskt att det isar i ådrorna vill bara klå upp honom och kastrera på samma gång men utan bedövning.
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark