Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN BLOMMA SKÄNKTE DU FRÖJD

SOM EN BLOMMA SKÄNKTE DU FRÖJD


Som en blomma
skänkte du fröjd
Men nu så ligger
du där på din höjd
Din kärlek var alltid ärlig
saknaden efter dig är så
Förfärlig

Trons vingar flyger
och du vänder hemåt
Du seglar mot horisonten
med din segelbåt
Allt du gav finns planterat
i mitt hjärta
För sorgen är en obeskrivlig
smärta


Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-10 20:22



Bookmark and Share


    Josse G
Fröjd att läsa en sådan fin dikt
Tack

JossG
2007-05-11

    Geerpop
Den här gillar jag skarpt
Mycket bra


Geerpop
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G