Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig




Jag känner igen mig i dig

Jag kan se bortom din mur

Jag vet att du är ledsen

fast du låtsas som inget


Jag ser alla sorgsna tårar

som målar dina bleka kinder

i vackra motiv


Jag ser alla salta tårar

som faller mot marken

och dödar allt liv


Jag ser mörkret i din värld

Jag ser stjärnor brinna i dina ögon

Jag vet att du är ledsen

Jag ser dig






Fri vers av Mmm
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-05-10 20:30



Bookmark and Share


    linneeas
det finns bara ett ord för sånna dikter som denna. vacker, vackrare, vackrast :)
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm