Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lär av misstag


vill förändra dåtid
men kan inte

finns bara nu och sen kvar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 07:38



Bookmark and Share


  devilsangel
Snyggt fångat på något jag också känner!!
2007-05-11

  Cris
Klokt
2007-05-11

  Anders P VIP
där har vi ett argument mot den indianska teorin att all tid finns hela tiden.
2007-05-11

    sunnanvind
Vad får du allt ifrån??? BRA!
2007-05-11

    Maria Malm
Det omöjliga och det möjliga..
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP