Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

birdie num num


fantasifåglar

flyger högre än andra
men landar aldrig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 07:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra bra
2007-05-14

  kath
.......och där flyger jag med dem --------------

undebar text för mig idag ....................tack :)
2007-05-11

  Ola Rydberg
härligt fantasifullt
2007-05-11

  småbusig
Jag tänker på Ikaros... så flyg för guds skulle inte för nära solen ;)
2007-05-11

  Anders P VIP
nej dom är ju inte beroende av sådana världsliga ting som syre och atmosfäriskt trycka.
2007-05-11

    sunnanvind
Tihiii, tänker på den jag kommenterade nyss, birdie....
Bra Hans!
2007-05-11

  himlens hemlighet VIP
håller med...mkt snyggt :)
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP