Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, kanske en gång försvinner jag.


no more mur

ni ser mig
som en mur av sten
som aldrig kan gå sönder
aldrig kan vittra

men någonstans
längst bort i muren
på platser där ni aldrig är
börjar stenar falla bort

det börjar lossna murbruk
och jag har ingen chans
att själv bygga upp det
för ensam är inte stark

(inte så stark som ensam vill vara)

jag kan inte själv bära upp
alla de stenar som väger ton
som krossar mina drömmar
och trycker i halsen

och om ni inte snart
kommer hit och hjälper stenarna tillbaka
lägger fast mer murbruk
så kommer inte muren att finnas mer

(och kanske ångrar ni då att ni inte hjälpte till att bygga)




Fri vers av Patetpoet
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 10:17



Bookmark and Share


  aol
jag hjälper dej så briljant fin poesi
2008-02-04

  Sanchez VIP
väldigt fin dikt, tycker om budskapet du framför
2007-05-11

  David Knutsson
Bull! En av dina allra bästa! :) Skit bra, Bull mått!
2007-05-11

  Cris
En mycket bra och berörande beskrivning av hur människor kan ses utifrån som starka murar... men de kan också vittra.
nej ingen kan bära upp allting själv utan att täras i längden.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet