Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittehund

Våren har gjort sitt smygande men aldrig obemärkta inträde
Och överallt i landets uthus föds hundvalpar
Somliga efterlängtade, sedan länge påtänkta
Andra en olycka efter din obetänksamma inställning
och grannens släpphänta hundhållning
Och överallt i landets stugor föds människovalpar på likaledes vis

Köerna till adoptionsbyrån ringlar långa
av längtansfull tvåsamhet
Köerna till relationsbyrån lika långa
av hoppfull ensamhet


Min hund var en mycket mer välplanerad valp
Än hjärtslagen som fladdrar under mina nu

Och jag är den som går ut bakvägen från båda ställena




Fri vers av Lady_A
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 13:19



Bookmark and Share


  Mackan
vackert
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A