Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otur

Hon målar svarta sorgkanter runt ögonen
Sminkar med van hand över gula blåmärken
Hon är tretton vårar men passerar lätt som 18
(och sju svåra år)

Mantra:
Det är faktiskt inte hans fel att han måste,
slå henne gul och blå...




Fri vers av Lady_A
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-05-11 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A